zagranitsa.com
Назад

Присяжний перекладач української мови у Польші

0 3597
Фото: pexels.com

У Варшаві та Гданську працюють висококваліфіковані фахівці з присяжного перекладу з української мови.

Перекладач української гарантує точне конвертування ваших документів між українською та польською мовами. Такі документи визнаються всіма офіційними органами Польщі.

Бюро перекладів NotaBene у Варшаві та Гданську забезпечує послуги присяжного перекладу з української для подання в державні установи.

Звертайтеся до присяжного перекладача української мови, коли:

  • Потрібно оформити документи для легалізації проживання чи отримання громадянства в Польщі;
  • Подаєте документи в освітні установи;
  • Відкриваєте рахунок у банку;
  • Оформляєте стипендії чи соціальні виплати;
  • А також в інших ситуаціях, де потрібен присяжний переклад для польських урядових органів.

Для стандартного пакета документів зазвичай потрібно 2-3 дні. У випадку більшої кількості документів, час може збільшитися. Терміновий присяжний переклад може бути трохи дорожчим, але ми завжди прагнемо запропонувати найкращі умови для наших клієнтів.

Для визначення вартості та строків перекладу, будь ласка, надішліть копії документів на [email protected]. Ми оперативно надамо вам повну інформацію.

Поза письмовим перекладом, наша команда здійснює усні переклади і може супроводжувати вас у різних офіційних інстанціях. Присяжний перекладач може супроводжувати вас у нотаріальному бюро чи адвокатській конторі, прокуратурі, поліції, РАГСі чи відділенні міграції та здійснювати комунікацію між вами та представниками держорганів.

Ми завжди дбаємо про конфіденційність і якість наших послуг. Додатково пропонуємо легалізацію документів, виданих у Польщі.

З усіма питаннями можна звертатися через форму на сайті або зв'язатися з нами за вказаними контактами.

НАПЕЧАТАТЬ

Смотрите также:

Комментарии

c
Гость
Еще 0 ответов комментарии